Şekerpınar Hasan Tahsin Ortaokulu

CUMHURİYET MAH. LEMAN SOK. NO11 ÇAYIROVA/ KOCAELİ
Vizyon
Koşulsuz sevgi ve saygıyla düşlerin buluştuğu; kültür merkezinden evrensel bilgiye ulaşan Hasan Tahsin Ortaokulu´nu inşa etmektir.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı öğrenciler yetiştirmek ve öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak; onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak; eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde eğitim vermektir.
DOĞALGAZ KALORİFER
Ulaşım
Gebze´den 562-563-580-590 Çayırova´dan 480 -Darıca´dan 550 ve 550B İzmit´ten 405 İstanbul Kartaldan ( İETT) 133Ş numaralı hatlarla Okulumuzun Önünden Geçmektedir.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Deprem Konutları, Göçmen Konutları ve TOKİ konutlarınının merkezinde yer almaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İzmit 40 km Çayırova 3 km- Gebze 15 km- Darıca 12 km- Marmaray Gebze Teknik Üniversitesi Durağı 5 km İstanbul Tuzla 8 Km Pendik Metro İstasyonu 15 km Kartal 23 km mesafededir.
Proje Çalışmaları
eTwinning.İyilik Dedektifi Projesi,ÖNEM Projesi,Ayın En Temiz Sınıfı,Ayın Değeri projesi,Sıfır Atık geri Dönüşüm Projesi
eTwinning 2021 Türkiye Özel Ödülü ve Avrupa Kalite Belgesi Sahibi