eTwinning Gelişim Atölyesi Projesi Ülke Genelinde Büyük İlgi Görüyor

Okulumuz öğretmenlerinden Selçuk Eleser ülke genelinde geniş kapsamlı bir eTwinning projesi başlatmıştır. Eğitimcinin eğitimini merkeze alan projede; öğretmenlere eTwinning Projeleri üretebilme eğitimi kapsamında özellikle proje tabanlı öğrenme, işbirliğine dayalı öğrenme, teknolojik yetkinlikler (web2.0 araçları), yenilikçi yaklaşımlar ve 21.yy becerileri gibi konularda eğitim verilmektedir. Yüz yüze eğitime ara verilmek zorunda kalınan bu karantina günlerinde, uzaktan eğitim büyük önem kazanmıştır. Bu anlamda verimli bir çalışma olarak değerlendirilen projeye kısa sürede ülke çağında 843 öğretmen başvuru yapmıştır. Bunların 687'si projeye dahil edilmiştir.

Başvuru Formu İçin TIKLAYINIZ

eTwinning Gelişim Atölyesi Projesi

Projenin amacı, eTwinning'e yeni başlayan ya da hiç kalite etiketi alamamış olan öğretmenlerimize süreci tanıtmak, bilgiler aktarmak, uygulama fırsatları sunmaktır. Sürecin sonunda (Ocak Ayında) eğitime katılmış olan öğretmenler kendi aralarında ve dışarıdan yeni katılacak olan öğretmenlerle okul düzeyi (öğrenci yaşı), branş ve ilgi alanı gibi kriterlere göre gruplar oluşturarak yeni projeler yazılacaktır. Yazılan bu projelerin, İnsanca, Pek İnsanca Projesi kurucuları (Selçuk Eleser-Şekerpınar Hasan Tahsin Ortaokulu, Mustafa Gökçe-Şekerpınar Ortaokulu) rehberliğinde takip edilerek, Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi için başvuru yapabilecek düzeyde gerçekleşmesinin sağlanmasına çalışılacaktır.

08-12-202008-12-202008-12-2020

Yayın: 08.12.2020 - Güncelleme: 06.11.2021 19:00 - Görüntülenme: 703